— Få finansiering til 0% i rente op til 75.000 kr. Læs mere
Trustpilot 4.8 | Fremragende

Solceller gør det selv

Solceller - Gør det selv

Er du en handyman, som ønsker at spare penge på installationen af et solcelleanlæg? Hos AstroEnergi har vi lige, hvad du har brug for. Vi tilbyder solcelleanlæg, der er designet til nemme selv-installationer. Vores paneler leveres med monteringsvejledninger, som gør det så nemt som at samle et IKEA skab.

Du kan installere solcellerne på taget eller jorden ved hjælp af monteringsbeslagene, og vores eksperter står klar til at hjælpe med at vælge de rette paneler og invertere til installationen. Desuden sørger vi for alt det administrative og hjælper med at planlægge korrekt montage af solcellepanelerne, for at sikre optimal udnyttelse af solenergi.

At gøre størstedelen af arbejdet selv vil kunne hjælpe på installationsprisen, og det vil stadig give mulighed for at udnytte alle fordelene ved solenergi. Men da der stadig er visse dele af installationen, som kræver en professionel, som en autoriseret elektriker, sikrer dette også, at installationen bliver korrekt og sikkert udført.

Solcelleanlæg er en god investering og kan hjælpe dig med at reducere din elregning og dit CO2-aftryk på planeten. Hos AstroEnergi er vi klar til at hjælpe dig med at finde det rette solcelleanlæg til dine behov, og vores vejledninger og eksperter vil sikre, at du får mest muligt ud af dit nye solcelleanlæg.

Så hvis du er en do-it-yourself-type og ønsker at spare penge på installationen af solcelleanlæg, så er AstroEnergi det rigtige valg! Kontakt os i dag for mere information eller et uforpligtende tilbud.

Din kurv

Tak for din henvendelse! Vi kontakter dig hurtigst muligt. Tak for at opskrive dig til vores nyhedsbrev