Solcellecarport

Ny carport? Hvorfor ikke pryde carporten med solceller? Se hvordan Astro Energi’s solcelle carport ser ud!

 

 

Forsynd dit hjem og brug carporten til solceller en enkelt førsteklasses investering!

Vi er i Astro Energi stolte af annoncer vores to nye carport, som med garanti vækker misundelse hos dine naboer.

 

 

Men først til en gennemgår af hvad en solcelle carport er, dens funktion, og hvordan dine kunder kunne drage fordel af denne teknologi.

 

Hvad er en solcellecarport?

 

En solcelle carport er et overdækket parkeringsområde med baldakiner lavet af solcellepaneler. Nogle gange er disse porte designet til en enkelt parkeringsplads, f.eks. i private indkørsler. Andre gange kan de monteres i række for at dække hele kommercielle parkeringspladser.

Uanset hvad, drager solcelle carport fordele af billigere og renere elektricitet, og giver også skygge og beskyttelse for deres køretøjer.

Hvordan fungerer en solcelle carport?

Til forskel fra traditionelle PV-installationer, der er monteret på taget, har jordmonterede solcelleanlæg tiltede paneler installeret flere fødder over jorden.

Solcellecarporte bruger en jordmonteret model, hvor panelerne er installeret højere oppe for at give nok frihøjde til parkerede biler.

 

 

 

Hvad koster en solcelle carport? En standard carport-system koster mellem 30 og 40 kroner pr. watt, hvor disse omkostninger går til panelerne selv, carportstrukturen, arbejdskraft, ledninger og andre komponenter. For et gennemsnitligt 5 kW solcelleanlæg er prisen som ofte:

 

Anlægspris til et 5 kW system: 70.000+ DKK

Carport struktur: 45.000+ DKK

 

Der kan være yderligere omkostninger til arbejdskraft, ledninger og sammenkobling

 

Selvom disse er omtrentlige priser, er der flere forskellige faktorer, der kan påvirke den samlede omkostning til en solcelle carport. Solcellecarporte kan være fordelagtige ved følgende fordele:

 

  • For meget skygge
  • Skorstene, ventilationsrør og gavle
  • Begrænset plads på taget
  • Forkert tag orientering

 

 

Fordelene ved carport

Uanset deres omkostninger giver bolig- og erhverv solcellecarporte dog en række fordele i forhold til tag- og jordmonterede solcellesystemer.

1. Reduceret energiomkostninger

Solcelle-carporte repræsenterer en nem måde at omdanne ubrugte områder til solcelleanlæg. Ligesom med solcelleanlæg på taget kan du producere din egen rene elektricitet på stedet i stedet for at købe strøm fra el-selskabet. Som et resultat nyder carport-ejeren godt af månedlige besparelser på elektricitet - og mindre CO2-aftryk.

Med tilstrækkelig installeret kapacitet kan brugerne endda sælge overskydende solenergi tilbage til deres el leverandør.

Det er også nemmere at nå paneler på carporte, hvilket gør det nemt at udføre den minimale vedligeholdelse, som paneler kan have i deres levetid.

 

 2. Mere Effektiv Udnyttelse Af Plads

Jordmonterede solcelleanlæg tager værdifuld ejendom. På samme måde er den gennemsnitlige parkeringsplads ikke særlig produktiv (selv når biler er parkeret der).

Solcelle carport tilbyder det bedste fra begge verdener - så brugerne kan optimere begrænset ejendom ved at omdanne produktions fattige parkeringspladser til at generere vedvarende energi.

 

3. Beskyttelse mod elementerne

Ud over at generere billigere og renere elektricitet til deres ejere giver solcelle carport også beskyttelse mod elementerne:

På årets varmeste dage hjælper solcelle carport med at beskytte køretøjer, hvilket resulterer i mere komfortable ture for deres førere.

Solcelle carport beskytter mod regn, slud og sne og hjælper med at forlænge de anvendelige levetider for de køretøjer, der er under dem.

 

4. EV-opladning

Kan integreres med elbil-opladning.

Ejere af private boliger nyder ro i sindet ved at vide, at deres elektriske køretøjer oplades med ren energi.

 

Lad os introducere dig for vores to solcelle carporte! 

 

Carport WelcomeFuture 1.0

 

Specifikationer

Vinkel: 10°

Afstand mellem polerne: 3-4 m

Materiale: S350 højstyrkestål

Antikorrosions Belægning: Galvaniseret

Garanti: 15 år for strukturen

System: A2-70

Befæstelseselementer: Hvilken som helst

Bestillingstid: 3-4 uger.

Mere info: Kontakt os

 

 

 

CarSunPort - Den simple og elegante carport

Klassisk letvægtsdesign passer godt til enhver placering. Et rækkehus, et enfamiliehus eller et hotel? Det ser simpelthen godt ud og passer til dine behov. Tilgængelig i to muligheder: enkelt eller dobbelt med mulighed for at tilføje ekstra parkeringspladser (modulært system).

 

 

Specifikationer:

vinkel: 10° tilt

Afstand mellem polerne: 5,7m

Yderligere muligheder: holder til inverter

Mulighed for at udvide med yderligere parkeringspladser

Tilpasset design

Materiale: S350 højstyrkestål

Antikorrosions Belægning: Galvaniseret

Garanti: 15 år for strukturen

 

 

 Kontakt os i dag - for at høre mere!

 Med venlig hilsen, hele teamet i AstroEnergi

Hvad med jeres virksomhed?