— Få finansiering til 0% i rente op til 75.000 kr. Læs mere
Trustpilot 4.8 | Fremragende

Vi bruger metrologisk data til at analysere, hvor mange kW dit solcelleanlæg vil producere

Skræddetsyet projekt og design af solcelleanlæg

Hos AstroEnergi bruger vi vores mange års erfaring indenfor solcellebranchen, sammen med avanceret ingeniørprogram, til at udregne det helt rigtige anlæg baseret på dit elforbrug – dette sikrer, at du får det højeste afkast på din investering.

Forstå dit potentiale

Har du nogle træer langs dit hus?
Er der risiko for, at de vil skygge på nogle af de solcellepaneler vi placerer på dit tag?
Vi vil kunne se dette over satellitbilleder og tage til efterretning, når vi finder placeringen af dine solcellepaneler.

Vi kigger på dit historiske forbrug. I nogle tilfælde helt ned i dit forbrug time fra time. På den måde, kan vi præcist beregne om det er relevant for dig at tilkøbe et batteri samt, hvor stort dette skal være.

Skal du bruge 12 eller 14 solcellepaneler for at producere nok til dit forbrug?
Med vores Tier-1solcellepaneler vil dit anlæg altid have den højeste kWp (kilowatt peak) og på den måde sørger du altid får mest udbytte af solens stråler.

Hvordan får vi maksimalproduktion ud af dit nyanskaffede Astro Energi solcelleanlæg?
Det gør vi ved at lade vores algoritme kigge på historiske metrologiske data for præcis din adresse. På den måde kan vi se solens bane samt solen indstrålings niveau pådin husstands tag.

Vores avancerede ingeniør program skræddersyer dit Astro Energi solcelleanlæg for din optimale investering i dette, alt imens at vi sammensætter en komplet brugsvejledning til hvordan du selv monterer og installere dit solcelleanlæg. Disclaimer: Det er et lovkrav at lade en autoriserede elektrikker stå for selve tilkoblingen til inverter og batteri. For denne del af arbejdet kan du gøre brug af vores eksterne samarbejdspartnere der glædeligt vil hjælpe med tilkoblingen.

Få gratis energitjek

Udfyld nedenstående informationer og så går vi igang med at analysere på dit hus’ energipotentiale. Derefter kontakter en af vores energirådgivere dig og gennemgår din boligs muligheder.

Denne side er beskyttet af reCaptcha, og Googles Politik om beskyttelse af persondata og Servicevilkår er gældende.

Kontakt

Spørg os om alt

Vi er her for at besvare alle dine spørgsmål. Kontakt venligst via kontaktformularen eller ring til os.

Info@astroenergi.dk

Sankt Gertruds stræde 5, 5 1129 København K

Din kurv

Tak for din henvendelse! Vi kontakter dig hurtigst muligt. Tak for at opskrive dig til vores nyhedsbrev