— Få finansiering til 0% i rente op til 75.000 kr. Læs mere
Trustpilot 4.8 | Fremragende

Få et gratis tilbud på et solcelleanlæg

Udfyld nedenstående informationer og så går vi igang med at analysere på dit hus’ energipotentiale. Derefter kontakter en af vores energirådgivere dig og gennemgår din boligs muligheder.

Denne side er beskyttet af reCaptcha, og Googles Politik om beskyttelse af persondata og Servicevilkår er gældende.

Kontakt

Spørg os om alt

Vi er her for at besvare alle dine spørgsmål. Kontakt venligst via kontaktformularen eller ring til os.

Info@astroenergi.dk

Sankt Gertruds stræde 5, 5 1129 København K

Spørgsmål?

AstroEnergi kan hjælpe dig med at finde det optimale solcelleanlæg til dit hus. Ved at tage hensyn til dine mål, dit budget og din ejendoms beliggenhed tilbyder AstroEnergi skræddersyede design- og planlægningstjenester med det formål at finde det bedst egnede solcelleanlæg til dig. AstroEnergis team består af erfarne ingeniører og konsulenter, som er klar til at rådgive og skabe et skræddersyet system, der passer til alle dine behov. Start nu med at få en konsultation fra AstroEnergi og få adgang til deres omfattende udvalg af moduler, udstyr og installationstjenester for at føre dit ideelle solcelleanlæg ud i livet.

Kendskab til dit årlige kWh-forbrug er en god måde at identificere muligheder for energibesparelser på. Dette kan tilgås via: eloverblik.dk - vælg timeforbrug, og eksporter i excel. Send dette datasæt sammen med din adresse til support@astroenergi.dk - dernæst kan vi skræddersy et solcelleanlæg design og projekt til din husstand. 

Disse samlede kWh-tal kan indtastes i energibesparelsesberegnerne for at forstå, hvor dine største energiforbrugere er i din husstand, så du kan træffe beslutninger om opgraderinger eller ændringer i forbrugsvaner.

Med dit eget solcelleanlæg, kan du få et højere afkast på din investering, ved at sælge din overskudsstrøm. Solenergi er ved at blive en langt mere levedygtig kilde til vedvarende energi, og med den stigende efterspørgsel efter den kan du nemt sælge din overskydende strøm for at generere større overskud. Det bedste af det hele er, at tilmeldingen for at sælge din overskudsstrøm er nem og ligetil.

AstroEnergi hjælper dig med at komme i gang med at sælge din overskudsstrøm..

Hvis du ønsker at opsætte et solcelleanlæg, er det første spørgsmål du skal stille dig selv - har du tid og energi til at gøre det selv, eller ville det være bedre for dig at få AstroEnergi-partnere til at tage sig af det? 

Selvfølgelig kan det at gøre det hele selv spare dig nogle penge, fordi du ikke behøver at betale arbejdsomkostninger, men vær ærlig over for dig selv: Hvis du ikke føler dig sikker nok til at klare det næste, så er AstroEnergi-partnere den rette løsning. Med dem ved din side og styrer alt lige fra montering og installation til nettilslutning. 

Hvis du ønsker at gøre det selv, følger du blot leveret skræddersyet design og projektering, hvor alle de fornødne guide og vejledninger er beskrevet i. Læs mere om det under vores montage sektion.

Når du skal have mest muligt for pengene, skal du sikre dig, at dit solcelleanlæg er installeret på det rigtige sted. Hos AstroEnergy tager vi gætteriet ud af, hvor og hvordan du skal installere dit system, så du kan få et optimeret investeringsafkast. Vores skræddersyede design- og planlægning tilgang tager hensyn til alle faktorer såsom geografi, soleksponering, ejendommens størrelse og energiforbrug, før vi kommer med en anbefaling. Med vores ekspertise kan du være sikker på at vide, at du har fået den bedste systemopsætning for langsigtet effektivitet og optimale økonomiske fordele.

Hvis du har et Huawei solcelleanlæg, er det ikke svært at holde styr på dit forbrug og din produktion. Huawai FusionSolar-appen, der er tilgængelig til både Android og iOS, er designet til at optimere din Huawai-omformeres ydeevne og giver dig samtidig mulighed for at fjernovervåge dit solcelleanlæg. Den giver dig mulighed for at se en række datapunkter i realtid, f.eks. udgangsspænding og kapacitet, samlet dagligt udbytte samt vise alarmer, når der registreres unormaliteter. Desuden opdaterer Huawai FusionSolar automatisk til Huawai cloud-tjenesten, så Huawai selv hvis netværksforbindelsen afbrydes, eller der går noget galt med inverteren eller panelet, kan Huawai straks underrette dig og reagere i overensstemmelse hermed. Ved at drage fordel af Huawais innovative teknologier og bedste praksis har det aldrig været nemmere at overvåge dit forbrug og din produktion på Huawai.

Hybridinvertere, også kendt som batteriklare invertere, er hurtigt ved at blive den mest populære kilde til solcelleanlæg. Denne type inverter tilbyder en række vigtige fordele i forhold til et standard inverter.

Desuden kan du med en batteriklar inverter nemt tilføje et batteri til dit nuværende system, hvis du ønsker det. Ved at tilslutte et batteri i dit solcellesystem har du adgang til lagret energi, selv når der ikke er tilstrækkeligt sollys til at forsyne dit hjem med strøm. Integrationen af batterier øger også spidsbelastningsevnen - hvilket betyder, at det er lettere at styre efterspørgslen i spidsbelastningsperioder og reducere belastningen på elnettet. For husejere, der ønsker pålidelig solenergi, er hybridinvertere (batteriklare) en ideel løsning.

At få et solcelleanlæg professionelt monteret og installeret kræver typisk 14 dages ventetid. Efter at ordren er blevet lagt, vil vores samarbejdspartnere undersøge ejendommen. Det tager typisk en dag at montere solcellerne, og dernæst en dag at installere inverter og evt. batteri.

Et standard solcelleanlæg opfanger energi fra solen og omdanner den til jævnstrøm (DC) elektricitet. Dette konverteres derefter til vekselstrøm (AC) til brug i boliger, virksomheder eller andre applikationer. I et hybrid solcelleanlæg medfølger der et  batteri, hvor den overskydende strøm lagres til enten øjeblikkelig brug eller senere brug. Dette giver større kontrol over, hvornår og hvordan energien bruges, og er med til at sikre, at der er tilstrækkelig forsyning til rådighed i spidsbelastningsperioder.

Hybrid solcelleanlæg er derfor ideelle for dem, der er interesseret i at reducere deres elregninger ved at udnytte perioder med lave takster. Dette kan gøres ved at indstille batteriet til at lade op om natten, og dermed spare på de høje elpriser samt afgifter. Som udgangspunkt kan et batteri fra AstroEnergi, uden solceller, give et afkast på 10% årligt. Udelukkende ved at oplade om natten. Kombineres dette med solceller øges afkastet betydeligt.

Modtagelse af dit solcelleanlæg er en enkel og ligetil proces. Når du har afgivet din bestilling hos os, vil vi som regel kunne levere det inden for 3-6 dage, afhængigt af systemets størrelse og andre relaterede faktorer. Det kan tage lidt længere tid, hvis der skal skaffes specialkomponenter, men du bliver altid holdt opdateret om udviklingen under hele processen. Skulle der opstå uforudsete forsinkelser, vil vores team arbejde hårdt for at holde dig opdateret og sikre, at du modtager dit nye solcelleanlæg så hurtigt som muligt.

Din kurv

Tak for din henvendelse! Vi kontakter dig hurtigst muligt. Tak for at opskrive dig til vores nyhedsbrev