— Få finansiering til 0% i rente op til 75.000 kr. Læs mere
Trustpilot 4.8 | Fremragende

Hvad er et Tier-1 panel?

Hvad er et Tier-1 panel?

Vidste du, at udtrykket "Tier 1 PV-paneler" er et klassificeringssystem, der er indført af Bloomberg Finance Energy News (BNEF) for at skelne mellem producenter af solcellepaneler af højere kvalitet.

For at opnå denne prestigefyldte anerkendelse skal mindst seks projekter være blevet finansieret uden regres - hvor långivere kun kan kræve sikkerhedsstillelse og ikke andet - i løbet af to år for banker, der viser deres tillid til producenten. At investere i Tier 1-paneler er måske lige det, dit næste projekt har brug for!

Solcellepaneler af Tier 1-kvalitet opstår ikke bare af sig selv; de er resultatet af indviklede fremstillingsprocesser, omhyggelige kontroller og strenge test. Til at begynde med skal en virksomhed have solide interne protokoller for kvalitetskontrol i hele værdikæden: fra siliciumkrystallisering til paneludrulning i marken. Ved at gennemføre disse strenge retningslinjer for hvert trin på vejen kan solcelleproducenter sikre, at deres paneler opfylder industri standarderne for pålidelighed og ydeevne - hvilket giver interessenterne den ro i sindet, der følger med valget af "Tier 1"-produkter. 

Producenterne kan med sikkerhed love pålidelige og højtydende solcellepaneler takket være strenge interne kvalitetskontroller. For at give projekt interessenterne yderligere tryghed giver uafhængige tredjeparts tests udført af anerkendte organisationer som PV Evolution Labs (PVEL) og DNV GL en uvildig vurdering af udstyrets kapacitet. Med disse to brancheførende kraftcentre på plads har producenterne et solidt grundlag for at tilbyde Tier 1-paneler - og sikre, at kunderne kun får de bedste resultater af deres installationer! 

Når det drejer sig om solcelleindustrien, forstår AstroEnergi, at troværdighed og ydeevne er altafgørende. Derfor arbejder de hårdt gennem test af tredjepart og produktanmeldelser for at sikre, at deres produkter lever op til de højeste standarder for ekspertise. Med standardgarantier på plads kan kunderne investere med tillid til at vide, at denne virksomhed står ved sine produkter i mange år - hvilket giver en langt større sikkerhed end andre virksomheder, der mangler lignende niveauer af bank garanti. Ved at kombinere alle disse faktorer er interessenterne kommet til at stole på solcellepaneler som en integreret del af ethvert installationsprojekt takket være AstroEnergis ufravigelige forpligtelse til kvalitet.

Din kurv

Tak for din henvendelse! Vi kontakter dig hurtigst muligt. Tak for at opskrive dig til vores nyhedsbrev