— Få finansiering til 0% i rente op til 75.000 kr. Læs mere
Trustpilot 4.8 | Fremragende

3 største fejl, som folk begår, når de køber et solcelleanlæg

3 største fejl, som folk begår, når de køber et solcelleanlæg

Det kan være en besværlig og lang proces at finde det helt rigtige solcelleanlæg til sin bolig. Der er mange ting, du skal have styr på, før du køber et solcelleanlæg - herunder de 3 største fejl, som folk ofte begår. Hvis ikke du undgår disse fejl, kan det nemt ende med et dårligt køb og en masse frustrationer. I denne artikel forklarer vi dig, hvad de 3 fejlgrupper er, og hvordan du undgår at begå dem.

 

Fejl nr. 1: Underspænding af solcellepanelerne

Solcelleanlægget består typisk af et stort antal paneler, som skal kobles sammen til ét stort system - desværre er det ofte tilfældet, at folk ender med at underspænde disse samlinger. Det betyder, at deres system producerer mindre strøm end forventet og ofte kan ende med en dårlig økonomi for hele anlægget. Det er derfor vigtigt, at du sørger for at købe et solcelleanlæg med den rette spænding og strøm. Det er vigtigt du har adgang til ingeniør beregningen bag anlægget. 

 

Fejl nr. 2: Overvurdering af egne kompetencer

Mange mennesker tror, at det er nemmere end det faktisk er at installere et solcelleanlæg selv - ofte har de ingen erfaring med el-installatører. Det resulterer i en masse ærgrelser midt undervejs, eller værre endnu - mange kan ende med at skade sig selv eller ødelægge deres anlæg. Det er derfor vigtigt, at du får professionel hjælp fra en autoriseret el-installatør for at sikre alle trin i processen. 

 

Fejl nr. 3: Tage billige løsninger

Der er mange billige solcelleanlæg på markedet, som man kan være fristet af - desværre viser det sig ofte, at kvaliteten ikke lever op til prisen og hurtigt ender med dyr reparationstid samt et reduceret produktions niveau. Det er derfor altafgørende, at du vælger et kvalitetsprodukt fra en troværdig leverandør med god service og support. På den måde sikrer du dig den bedste kvalitet til prisen og får det mest optimale ud af dit solcelleanlæg.

 

Som man kan se, skal der meget mere end blot et øje på prisen til, når man køber et solcellepanel-system - men heldigvis er det ikke umuligt at undgå disse fejl. Hvis du følger ovenstående råd, er du godt på vej mod at købe det helt rigtige solcelleanlæg til din bolig.

 

Gode held og lykke! Vi i AstroEnergi sidder klar til at rådgive dig, med at finde den rigtige løsning. Kontakt os i dag for et uforpligtende tilbud.

Din kurv

Tak for din henvendelse! Vi kontakter dig hurtigst muligt. Tak for at opskrive dig til vores nyhedsbrev